„Kreacje luksusu. Podstawa gondoli ” – to pierwsza edycja ogólnopolskiego cyklu konkursów dla młodych projektantów.

Luulu Design , juz 01.12.2016 rusza z pierwszą edycją konkursu dla przyszłych architektów i projektantów oraz wszystkich tych, dla których projektowanie to czysta przyjemność.

luulu_konkurs

W pierwszej edycji konkursu uczestnicy zostaną poproszeni o przygotowanie projektu, który będzie kreatywną interpretacją hasła „Podstawa Gondoli ” znajdującego odzwierciedlenie w koncepcji łożeczek dla niemowląt Luulu Design. Koncept ma być ideą, myślą, wyobrażeniem produktu linii Luulu w nowatorskiej formie.

Formuła konkursu jest jednoetapowa. Uczestnicy przedstawią ogólny koncept podstawy godnoli do łóżeczka Luulu (m.in. moodborad ilustrujący źródło inspiracji dla projektu; pokażą czym kierowali się przy pracy nad wzorem, ale także będę mogli się zaprezentować pod kątem samego projektowania wnętrz ) .

Konkurs ma na celu wyłonienie najzdolniejszych, pełnych pasji i wyobraźni projektantów młodego pokolenia – takich, którzy potrafią zrozumieć rynek, oraz będą umieli przełożyć swoją wiedzę na praktykę w biznesie. Prace konkursowe oceniane będą przez przedstawicieli Spółki Luulu Design.

Termin nadsyłania prac upływa 4 stycznia 2017 roku. Wszystkie informacje na temat konkursu znajdują się na stronie www.kreacjeluksusu.pl

REGULAMIN KONKURSU – KREACJE LUKSUSU. PODSTAWA .pdf